Bruiloft op slippers – Marjoleine Tel


Het tweede deel van de serie campinggeluk. Linda heeft het geluk gevonden bij Martin en gaat trouwen. En Wendy is eindelijk zwanger. Maar dit geeft nogal wat problemen hier en daar.

Waar gaat het boek over?

Linda is ten huwelijk gevraagd door Martin en deze zomer gaan ze trouwen. Linda heeft haar baan opgezegd en wil nu wat betekenen voor de camping. Ze heeft een heleboel nieuwe ideeën en wil de camping even flink updaten. Ze heeft een nieuw glamping concept geïntroduceerd. Dat valt alleen niet zo best bij de huidige gasten. Die willen al die verandering niet. Ook hebben ze het er moeilijk mee dat Linda ineens van alles te zeggen heeft, terwijl ze amper ervaring heeft met kamperen. Martin zit een beetje in een spagaat. Hij wil Linda tevreden houden, maar ook zijn klanten niet kwijt. Linda raakt hier nogal gefrustreerd van.

Wendy is zwanger. Hier heeft ze jaren op moeten wachten en ze is dan ook erg gelukkig. Ze kan hierdoor echter niet altijd de steun voor Linda zijn die ze graag zou willen. Daarnaast is Linda nog altijd boos over de flirt die ze met Martin heeft gehad.

De jongens van Linda en Frits hebben het enorm naar hun zin op de camping en hebben hun vader gevraagd of hij ook wil komen. Frits brengt steeds vaker tijd op de camping door en Martin kan dit niet altijd waarderen.

Zal de bruiloft er uiteindelijk nog komen?

Over de schrijfster

Marjoleine Tel heeft een passie voor storytelling. Naast het schrijven van boeken is ze gespecialiseerd in het schrijven van content. Ze woont samen met haar man en 3 zonen.

Wat vond ik van het boek?

Ik vond het erg leuk om te zien hoe het verder ging met de karakters. Het is fijn om te zien dat Linda en Wendy zo gelukkig zijn. Ik vond wel dat Linda soms wel erg bleef hangen bij de flirt die Wendy ooit met Martin heeft gehad. De diverse andere personages op de camping ontwikkelen zich ook leuk in het verhaal en je voelt je bijna een onderdeel van de camping. En je voelt het plezier van de kinderen die de hele dag kunnen spelen en ravotten.  Ik had de boekenreeks gewonnen bij de uitgeverij Luitingh Sijthoff en ben erg blij dat ik dit boek mocht lezen, want het is een heerlijke zomerse serie.

Zou jij trouwen op de camping?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.