Faye en Sean – Marina Folkers

Een mooi boek over vriendschap en de zoektocht naar liefde. Als Faye Sean ontmoet, is ze pas 10 jaar oud. Sean is enkele jaren ouder. Er ontstaat een diepe vriendschap. Iets wat je gezien de leeftijden en de achtergronden niet direct verwacht. Het is erg mooi om te zien hoe deze bijzondere vriendschap groeit. Ze zijn erg verschillend, maar vullen elkaar heel goed aan.

Waar gaat het over?

Op een dag valt Faye in het water en komt vast te zitten. Sean weet haar te redden. Deze bijzondere ontmoeting zorgt voor een hechte vriendschap. In de loop der jaren blijft hun vriendschap in stand. Sean wil heel graag een carrière in de muziek. Dankzij Faye durft hij zijn angsten te overwinnen en gaat hij ervoor. Voor Faye is hij haar held en dat zal hij altijd blijven. Dit geeft Sean het zelfvertrouwen dat hij nodig heeft. Ook als ze allebei aan het andere eind van de wereld wonen, blijven ze goed contact houden.

Beide hebben geen geluk in de liefde. Gelukkig hebben ze elkaar om hierover te praten en elkaar te steunen. Uiteindelijk zorgt de liefde er echter voor, dat hun vriendschap onder druk komt te staan. Zal hun vriendschap hier tegen opgewassen zijn?

Over de schrijfster

Marina Folkers is schrijfster van feelgood met enige diepgang. Ze heeft in Frankrijk gewoond en is gek op London. Niet zo verwonderlijk dat deze landen dus veelvuldig terugkomen in haar boeken.

Wat vind ik van het boek

Ik vond het een prachtig boek. De vriendschap is verre van gewoon, maar werkt perfect. Ze zijn erg verschillend, maar respecteren elkaar. Ze gaan voor elkaar door het vuur. Precies zoals elke vriendschap zou moeten zijn.

Heb jij ook een bijzondere vriendschap?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.