Grenzeloos genieten – Marjoleine Tel

Het derde deel van de serie campinggeluk. Linda is getrouwd en Wendy is inmiddels bevallen. Het beloofd een mooi campingseizoen te worden. Maar dan breekt er brand uit en komt alles onder druk te staan.

Waar gaat het boek over?

Linda en Martin maken zich op voor het eerste camping seizoen samen. Maar dan wordt Martin gebeld dat zijn broer een ongeluk heeft gehad en het niet goed met hem gaat. Martin besluit direct af te reizen naar Australië. Linda staat er alleen voor met Bob. En dan breekt er brand uit op de camping. Ze moeten alles op alles zetten om op tijd open te gaan voor het seizoen. Dan blijkt Martin langer weg te blijven dan gedacht en raakt Linda nogal in paniek. Frits is er dagelijks om haar te helpen en langzamerhand steunt ze steeds meer op Frits en voelt ze weer wat van hun oude band.

Wendy’s caravan is ook afgebrand. Ze ziet het campingseizoen al in het water vallen en ze had zich er zo op verheugd. Wendy en haar man zetten alles op alles om toch een goed campingseizoen te hebben. Wendy heeft er moeite mee dat Linda zo op Frits hangt en maakt zich zorgen om haar.

Over de schrijfster

Marjoleine Tel heeft een passie voor storytelling. Naast het schrijven van boeken is ze gespecialiseerd in het schrijven van content. Ze woont samen met haar man en 3 zonen.

Wat vond ik van het boek?

Het is erg mooi om te zien hoe de campinggasten zich verenigen en voor elkaar klaar staan als het moeilijk wordt. Linda wordt nu direct meer geaccepteerd als baas en dat is voor haar ook prettig. Ik had alleen af en toe wat moeite om sympathie voor Linda op te brengen. En de vriendschap met Wendy begreep ik ook niet altijd. Linda zegt dat ze haar beste vriendin is, maar ik vond haar nogal veroordelend en ik vond de vriendschap nogal eenzijdig.  Al met al was het echter wel een ontzettend mooi vervolg en leuk om te lezen hoe het verhaal zich weer ontwikkelde. Ik had de boekenreeks gewonnen bij de uitgeverij Luitingh Sijthoff en ben erg blij dat ik dit boek mocht lezen, want het is een heerlijke zomerse serie. Ik wil nog wel een vervolg lezen op deze serie.

Hoe zou jij reageren als je partner voor langere tijd aan het andere einde van de wereld zit?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.